woensdag 24 maart 2010

Jägerland Tour 2010.


Wie vorig jaar al eens van de Release The Beast feesten heeft gehoord of bezocht heeft zal dit keer ook oor hebben naar de nieuwe Jägerland Tour, georganiseerd door Jägermeister. De Jägerland Tour ligt namelijk in het verlengde van de gratis Release The Beast-feesten van vorig jaar. Ook dit jaar zal het weer gratis zijn en een nieuw programma bieden met de beste internationale dj's en bands, die op onverwachte locaties optreden. De lijn van vorig jaar zal nu dus worden doorgetrokken, maar dan kleinschaliger en intiemer van opzet en met een grotere regelmaat en verspreid door heel Nederland. De feesten zullen de komende maanden o.a. plaatsvinden in Amsterdam, Den Haag, Groningen en Eindhoven.

De kick-off van deze tour staat gepland op zaterdag 10 april in de LANX in Amsterdam. De line-up zal die avond bestaan uit Sinden, Mr. Flash, Mr. Wix en 100% vooraan. Sinden, de ene helft van het duo The Count & Sinden, zal hierbij een set neerzetten met een mix tussen breakbeat, eclectic, hiphop en house. Hij staat ook wel bekend om zijn remixes voor Björk, Miike Snow en Basement Jaxx. De Fransman Mr. Flash brengt vijf dagen voor het feest zijn nieuwe Blood, Sweat & Tears EP uit en zal deze avond een mix van hip hop, disco house en rock ten gehore brengen.

Meer weten over dit feest en de feesten in de andere steden? Hou dan goed de
Jägerland-website in de gaten: deze zal vandaag gelanceerd worden en er zal meer informatie verschijnen over de aankomende artiesten en georganiseerde feesten.

Jägerland Tour

Kickoff: zaterderdag 10 april, LANX Amsterdam 22.00-04.00 uur
Overige: 8 mei in Groningen, 29 mei in Eindhoven en 18 juni in Den Haag.
Toegang: Gratis (alleen op inschrijving via de website)

Geschreven voor de Blend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten