maandag 29 maart 2010

Red Bull Music Academy Info Session.


Red Bull organiseert op zaterdag 10 april in Watt Rotterdam, tijdens het Motel Mozaique Festival, de eerste Red Bull Music Academy Info Session van het jaar. De speciale gasten van deze middag zijn The Gaslamp Killer en hardcore hiphop man DJ Promo.

Deze middag is georganiseerd om talentvolle muzikanten, dj's en producers te inspireren en daarnaast te informeren over de jaarlijkse internationale Red Bull Music Academy. Dankzij de lezingen door grote internationale artiesten, krijgen de bezoekers een intiem kijkje in de belevingswereld van deze succesvolle helden; om zo kennis op te doen die zij zelf kunnen gebruiken om verder te komen in hun eigen carrière als artiest.

The Gaslamp Killer, afkomstig uit San Diego, maakt de meeste heftige eclectische sets met beats en dubstep als basis. Hij is niet alleen dj, maar ook producer en heeft bewezen een blijvertje te zijn in de scene. De carrière van DJ Promo is ook een groot succesverhaal: sinds begin jaren negentig is hij bezig met het opbouwen van zijn eigen hardcore imperium dat inmiddels bestaat uit een internationaal gerespecteerd label en een boekingskantoor. Naast hardcore produceert hij ook hiphop op het Topnotch label van Kees de Koning.


Dus ben jij benieuwd hoe deze dj's zo ver gekomen zijn en zie jij het misschien wel zitten om in hun voetsporen te volgen? Dan moet je deze middag zeker niet missen! Entree is gratis.


Red Bull Music Academy Info Session

zaterdag 10 april van 14.00-18.00
Watt Rotterdam

Geschreven voor de Blend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten