maandag 15 maart 2010

Melt!.


Ben jij een van de velen die helaas geen Lowlands kaartje heeft weten te bemachtigen en wil jij dit jaar toch echt niet de dixi's, in elkaar gezakte tentjes en de geur van drie dagen niet douchen missen? Oke, dit laatste misschien wel, maar wat dacht je van al die vette bands en gruwelijke dj-sets? Dan moet je het misschien niet altijd binnen onze grenzen zoeken. Onze oosterburen in Duitsland bijvoorbeeld kunnen er namelijk ook wat van. Een festival dat dat Lowlandsgevoel zeker - en naar mijn idee nog beter - weet te benaderen is Melt!.

Dit underground elektronisch muziekfestival in Oost-Duitsland bevindt zich in het adembenemende Ferropolis "City of Steel"; een voormalige baggerplaats waar vijf grote baggeraars het decor vormen voor een spectaculair festival. Te midden van dit decor kun je genieten van een zeer vernieuwende en vooruitstrevende line-up, waar Melt! dan ook bekend om staat. Kortgeleden zijn de eerste namen al bekend gemaakt. Enkele namen zijn o.a. Massive Attack, The XX, Pantha Du Prince, Booka Shade, Modeselektor, maar ook onze eigen Nederlandse Joris Voorn.

Verder komen de prijzen ook niet aan het Lowlandstarief. Vanaf 108,40 euro ben je al verzekerd van een ticket voor een heel weekend inclusief camping en parkeerplaats. Er worden zelfs complete busreizen vanaf Nederland inclusief ticket aangeboden. Dus genoeg reden om Lowlands voor een jaartje over te slaan en eens te kijken wat er voorbij onze grenzen aangeboden wordt!

geschreven voor de Blend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten