woensdag 24 maart 2010

Oh My Design Wedstrijd.


Denk jij tussen al de T-shirt opdrukken die er bestaan dit met jouw eigen design 'simpelweg' beter te kunnen dan wat er al is? Of lijkt het je gewoon heel vet om je eigen ontwerp op T-shirt ook echt in de winkel te verkopen? Oh My Tees biedt deze kans!

Voor wie Oh My Tees nog niet kent: dit is een winkel, in het centrum van Utrecht, met een scala aan originele T-shirts van over de hele wereld. Oprichter Dennis Bennink heeft daarnaast samen met een aantal designers en kunstenaars het eigen label Oh My opgezet. De ontwerpers die aan dit label meewerken geven allemaal hun eigen draai aan de shirts en deze komen in beperkte oplages in de winkel te liggen. Dus als je in het bezit bent van zo'n T-shirt zal je deze niet snel nog eens tegenkomen!

Door middel van de wedstrijd is Oh My Tees op zoek naar nieuw talent die vette designs levert en zij bieden dus de mogelijkheid om jouw eigen design in een gelimiteerde opgave van 25 stuks te verkopen in hun winkel en webshop. Uit alle inzendingen zullen twee designs uitgekozen worden. Daarnaast zijn er ook nog wat andere prijzen te winnen, zoals geldprijzen en een 'pretpakket'. Overigens kun je je fantasie en creativiteit de vrije loop laten gaan, want er zit geen thema aan de wedstrijd verbonden.


Wil je meedoen? Surf snel door naar hun
website en wie weet belandt jouw T-shirt wel in Utrecht in de schappen! Wees er wel snel bij want de wedstrijd loopt nog maar tot 31 maart (op de site staat 20 maart maar dat is verschoven naar de 31ste).

Geschreven voor de Blend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten