woensdag 20 januari 2010

Source on ice.



Kan jij ook nooit wachten tot het festivalseizoen eindelijk weer begint? Lekker overdag feesten in de buitenlucht en vanaf 1 uur ‘s middags – gewoon omdat het mag - met een alcoholische versnapering beginnen? Nou daar hebben de mannen van Source iets op gevonden: een heus winterfestival! Georganiseerd op zaterdag 27 februari aanstaande van 13.00-23.00. Denk hierbij aan twee area's met fijne elektronische muziek, een veelvoud aan acts, visuele & beeldende kunst, literatuur en sport & spel. Krijg je even genoeg van al deze activiteiten? Dan kom je toch even bij met een h
eerlijk kopje erwtensoep of een mok warme chocolademelk!

Dit jaar hebben de Source-mannen gekozen voor een thema met een Russisch tintje, zoals de flyer ook al deels verklapt, en daarom wordt het Paperdome terrein in Utrecht getransformeerd om je voor een dag in de Russische sferen te begeven. De line-up bestaat uit: Supermayer, Rick Wade, Lindstrom, San Proper & Tom Trago, Melon, Rednose Distrikt Jackmate & Pitto, Steffen Bennemann en Bert de Rooij & Dollkraut.
Verder wordt de aankleding gedaan door kunstenaarscollectief Bier en Brood, is er een speels programma van Live Build, doet Hard Hoofd een literaire bijdrage en alsof dat nog niet genoeg is: nog meer kunst, mode, fotografie, videokunst... you name it!

Voor meer informatie:
www.sourcefestival.nl

geschreven voor de Blend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten